Skip to main content

Duurzame spouwisolatie van Ursa voor SGI Nederland

Een succesvolle uitvoering van spouwisolatie voor het gebouw van SGI Nederland. We hebben gebruikgemaakt van hoogwaardige isolatiematerialen van Ursa, wat heeft bijgedragen aan een aanzienlijk verbeterd binnenklimaat en energiebesparing.

Voordelen van de spouwisolatie met Ursa:

– Verbeterde thermische isolatie
– Verlaging van de energiekosten
– Verhoogd wooncomfort door betere temperatuurregulatie
– Vermindering van vochtproblemen en schimmelvorming
– Bijdrage aan een duurzamer gebouw

De SGI (Soka Gakkai International) werd op 26 januari 1975 opgericht tijdens de Eerste Wereldvrede-conferentie op het eiland Guam. Deze internationale organisatie ondersteunt wereldwijd Nichiren boeddhisten en heeft als doel een grote beweging te ontwikkelen die de filosofie van respect voor de waardigheid van het leven verspreidt, om zo bij te dragen aan wereldvrede. Met ongeveer 13 miljoen leden in 192 landen en gebieden, zet SGI zich in voor een betere wereld.

Bij Comfort-Isolatie dragen we graag bij aan dit doel door te zorgen voor duurzame en comfortabele gebouwen. Onze samenwerking met SGI Nederland is een prachtig voorbeeld van hoe hoogwaardige isolatie een positieve impact kan hebben op zowel het milieu als het welzijn van de gebruikers.