Skip to main content

Over ons

Voordat ik (Desley) vijf jaar geleden voor mijzelf ben begonnen was ik een lange tijd werkzaam bij grote firma’s met operationele functies. Ik ben mij destijds gaan specialiseren in isolatie en heb vijf jaar geleden Comfort-Isolatie opgericht om mijn specialisatie nog verder te ontwikkelen. Twee en een half jaar na de opzet van Comfort-Isolatie heeft Freek het team versterkt en zijn commerciële ervaring toegevoegd. Inmiddels is het een hecht familiebedrijf geworden met elf man in dienst.

Waarom doen we wat we doen? Dat ga ik u vertellen.

Onze Missie

U denkt er misschien niet dagelijks over na, maar goed uw huis isoleren is belangrijk. Naast het feit dat u flink op uw energierekening kunt besparen, wilt u in de winter een lekker warm huis zonder dat uw verwarming moet loeien en in de zomer een lekker koel huis. Simpel gezegd een goed wooncomfort. 

Maar wat is nou echt de reden waarom wij ’s ochtends opstaan en doen wat wij doen? Simpel. Het milieu. Goede isolatie kan veel uitstoot voorkomen. Neem als voorbeeld vloerisolatie. Door goed uw vloer te isoleren bespaart u enorm op uw gasverbruik, wat vloerisolatie duurzaam en voordelig maakt. Stelt u eens voor hoeveel uitstoot en gasverbruik we kunnen voorkomen als we alle huizen in Nederland op de juiste manier isoleren.

Hoeveel kunt u besparen?

Ook in 2022 kunt u weer profiteren van de zeer gunstige subsidieregeling, middels de ISDE-regeling (Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing). De subsidie wordt verstrekt per m2.

U bespaart gemiddeld 15-20% op uw stookkosten door goed uw vloer te laten isoleren. Met spouwmuurisolatie bespaart u gemiddeld 20-30% op uw stookkosten. De overheid geeft de hoogste subsidie op dakisolatie. U bespaart hierdoor tot wel 20% op uw stookkosten.

Wat doen wij en hoe kunnen wij u helpen?

Wij bieden maatwerkoplossingen aan op het gebied van vloer, bodem, spouwmuur en dakisolatie. Met als doel Nederland te verduurzamen en u (de klant) kosten te laten besparen en meer wooncomfort te bieden.

Onze diensten

Wat klanten zeggen

Bert

Via een kennis in contact gekomen met comfort isolatie. En ik kan accorderen dat dit een goede en nette organisatie is met kennis van product en markt.

Marleen

Ik ben ontzettend fijn geholpen! Hele goede service en super vriendelijk. Ze hebben mij goed geholpen en ben heel erg blij met de isolatie!

Marilou

Na het eerste adviesgesprek werd het isoleren van ons huis snel en goed geregeld. Top bedrijf dat ik zeker kan aanbevelen.

Wilt u een gratis adviesgesprek inplannen ?

Comfort-Isolatie ontzorgt u graag met een totaal oplossing aan de hand van het volgende stappenplan.

1. Maak een vrijblijvende afspraak

Laat u gegevens achter via het onderstaande contactformulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak in te plannen bij u thuis.

2. Inspectie en adviesgesprek

Onze isolatie expert komt gratis bij u langs om een inspectie uit te voeren en deskundig advies uit te brengen.

3. Vrijblijvende offerte

U ontvangt een persoonlijke en vrijblijvende offerte met een totaaloplossing om uw woning optimaal te isoleren.

4. Werkzaamheden inplannen

Bij akkoord worden de werkzaamheden ingepland op de gewenste datum.

5. Uitvoering werkzaamheden

Team van ervaren uitvoerders komen de werkzaamheden verrichten en dit is vaak binnen 1 dag gerealiseerd.

6. U geniet van een comfortabel thuis

U bespaart en geniet van alle uitgevoerde werkzaamheden.

Close Menu