Skip to main content

Bodemisolatie

Neopixels
In sommige gevallen is de enigste methode om een vloer te isoleren doormiddel van bodemisolatie. Dit wordt veelal gedaan wanneer de kruipruimte niet toegankelijk is maar er toch minimaal 20 cm ruimte aanwezig is. De ruimte kan dan volgeblazen worden met Neopixels bodemparels. Er zijn dan alsnog de gewenste isolatie waardes te bereiken en het is ook goed toepasbaar bij zeer vochtige kruipruimtes.

Bekijk brochure

Werkwijze bodemisolatie

Bij bodemisolatie van uw woning, brengen wij een laag parels aan in de kruipruimte van uw huis. Met een slang door het kruipluik brengen de uitvoerders een optimaal verdeelde laag van isolatiekorrels aan. De parels sluiten de bodem vochtdicht af. Hierdoor blijft een droge kruipruimte warmer en bespaart u alsnog op uw stookkosten.

Vochtige kruipruimte

In vochtige kruipruimtes ontstaan snel schimmels. Deze schimmelplekken veroorzaken stankoverlast en breiden zich vaak uit tot de rest van de woning. Door bodemisolatie toe te passen voorkomt u schimmelvorming. Ook is het vocht slecht voor de leidingen die onder een woning lopen. Denk aan water, gas, elektriciteit en bekabeling als internet/televisie. Isolatieparels voorkomen vorming van vocht in de kruipruimte en daarmee ook aantasting van leidingen en kabels. Ook voorkom je aantasting van de vloer zelf zoals hout en betonrot.

Gratis adviesgesprek inplannen
Close Menu