Skip to main content

Wat vertellen onze klanten

Bij ons staat de klant altijd op de eerste plaats. We streven er voortdurend naar om de best mogelijke service te bieden en willen graag laten zien hoe belangrijk jouw mening voor ons is. Daarom waarderen we het enorm als je de tijd neemt om een review achter te laten.

Jouw feedback helpt ons niet alleen om onze diensten te verbeteren, maar ook om andere klanten te laten zien wat ze van ons kunnen verwachten. Of je nu een positieve ervaring hebt gehad of suggesties hebt voor verbetering, jouw mening is van onschatbare waarde voor ons.

Hieronder hebben we een aantal beoordelingen van onze klanten verzameld. We hopen dat deze reviews je een goed beeld geven van de ervaringen van anderen en waarom de klant bij ons altijd centraal staat.

Ben je klant bij ons geweest? Deel dan alsjeblieft jouw ervaring met ons. We kijken ernaar uit om je review te lezen en te blijven groeien dankzij jouw feedback!

Snelle service, keurig werk!

Snelle service. Na keurige offerte kon er binnen 2 weken geïsoleerd worden. 1/2 uur voor aankomst melding dat ze er aankomen. Werk wordt netjes en snel gedaan. Hulpvaardig bij nog verplaatsen van spullen op zolder.

Yvon , Middenmeer

Prima geregeld!

Vandaag de isolatie parels onder de vloer laten aanbrengen. Gisteren al netjes de zakken voor de deur geleverd gekregen en vandaag met de slang onder de vloer. Uurtje bezig en prima werk. Bedankt!

Snel en goed werk

Vriendelijk personeel. Ze gaan netjes te werk en leveren een goed eindresultaat. Communicatie met bedrijf is ook goed.

Stan , Wervershoof

Perfect

Ondanks wat tegenslag onder de vloer, was men voor geen gat te vangen. Doorgang werd wijder gemaakt en nu warme voeten. Kwaliteit en service top.

André , Wijk aan Zee

Hele snelle service

Er zat 7 dagen tussen de offerte en uitvoeren werkzaamheden. Aardige gasten die de werkzaamheden deden uitvoeren. Ze waren snel en werkte netjes. En duidelijke uitleg.

Joschko , Middenmeer

Een goede ervaring van begin tot eind.

Comfort-isolatie heeft bij ons de spouw en kruipruimte geisoleerd. Vanaf het eerste gesprek tot aan de uitvoering ben ik tevreden over de werkzaamheden. Al het werk is vakkundig en netjes gedaan. Nu afwachten hoeveel het gaat toevoegen aan het comfort en het scheelt in gasverbruik.

Bart , IJmuiden

Alles ging prima

De werkmannen waren perfect optijd. Alles ging prima. Alles netjes opgeruimd na de werkzaamheden.

In 1 woord geweldig

Joep, Justin en Ariel, jullie zijn een aanwinst voor het bedrijf. Ze verstaan hun vak, hebben ervaring, kennis van zaken en geven goede adviesen. Bij ons betrof het vloerisolatie. In 1 woord geweldig. Wij zitten er warmpjes bij.

Edwin , Den Helder